loader
Foto

Ziua Mondială a Teatrului la Craiova | VIDEO

Nimeni nu ar fi bănuit că astăzi pe scenele teatrelor va fi liniște. Și pentru că actorii nu pot trăi în tăcere, astăzi vă împărtășesc gândurile lor câțiva dintre îndrăgiții artiști ai Teatrului Național ,,Marin Sorescu’’ din Craiova.

 

Ziua Mondială a Teatrului, aniversată în fiecare an la 27 martie, a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI).  Din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de comunitatea internaţională de teatru și de Centrele Naționale ale Institutului Internațional de Teatru.

ITI reprezintă cea mai importantă organizaţie non-guvernamentală din domeniul artistic şi a fost înfiinţată în 1948, la iniţiativa UNESCO.

Le dorim tuturor slujitorilor teatrului, atât celor de pe scenă, cât și celor din public să se bucure cât mai curând...unii de alții.

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova