loader
Foto

TVR Craiova vă intră in inimi şi în case de 18 ani!

“Majoratul”  TVR Craiova, dar şi 60 de ani de existenţă a Televiziunii Române, sunt marcate pe parcursul lunii decembrie  de emisiuni speciale, totul culminând în ziua de 20 decembrie, când vedete consacrate şi tineri interpreţi de muzică populară, ansambluri folclorice din Oltenia vor  încânta  publicul într-un spectacol-eveniment care va avea loc în aer liber în centrul Craiovei.

 

TVR Craiova este in sarbatoare! Televiziunea regionala cu cea mai mare acoperire din Oltenia  a împlinit la 1 Decembrie 18 ani de la prima emisie.

In toţi aceşti ani, TVR Craiova a fost şi continuă să fie în mijlocul oamenilor şi evenimentelor din Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Vâlcea, Argeş şi Teleorman, informând cu profesionalism, bună-credinţă şi obiectivitate asupra realităţilor din sud-vestul tarii.

Adresându-se tuturor categoriilor de audienţă, TVR Craiova este singura televiziune din Oltenia care a transmis de-a lungul anilor evenimente precum  festivalurile „Shakespeare”, "Maria Tănase”, „Craiova muzicală”, „Europa Season”"Ioana Radu",  sau „Micul artist”, dar şi spectacole de teatru, opera si opereta,  manifestari  sportive.

Credibilitatea de care TVR Craiova se bucură în rândul telespectatorilor din Oltenia, poate cea mai mare faţă de celelalte televiziuni locale şi regionale din zonă, a ajuns şi în  locuri  din afara ariei de acoperire, iar acest lucru a făcut posibilă implicarea postului în manifestări precum Festivalul de romanţe „Crizantema de Aur” din judeţul Dâmboviţa sau Festivalul  „Ion Albeşteanu”  din judeţul Ialomiţa.

“Majoratul”  TVR Craiova, dar şi 60 de ani de existenţă a Televiziunii Române, sunt marcate pe parcursul lunii decembrie  de emisiuni speciale, totul culminând în ziua de 20 decembrie, când vedete consacrate şi tineri interpreţi de muzică populară, ansambluri folclorice din Oltenia vor  încânta  publicul într-un spectacol-eveniment care va avea loc în aer liber în centrul Craiovei.  Astfel, alături de renumiţii Petrică Mâţu-Stoian, Maria Loga, Constantin Enceanu, Niculina Stoican şi Victoriţa Lăcătuşu,  vor evolua  20 de instrumentişi, 40 de dansatori şi alte nume mari de la ansamblurile folclorice  profesioniste  “Maria Tănase”   şi “Doina Gorjului”. Accesul la spectacol va fi liber.

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 
„Actual regional”: Târgul de Paște

„Actual regional”: Târgul de Paște

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

În ediția de miercuri, 24 aprilie, a emisiuni „Actual regional”, vom dezbate în direct, alături de invitata noastră cele mai importante teme ce ...

„Cu cărțile pe față”: Festivalul Internațional Shakespeare Craiova | VIDEO

Ați aflat informații despre cea de-a XVI-a ediție a  Festivalul Internațional Shakespeare Craiova 2024 de la Emil Boroghină și Vlad Drăgulescu, ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvrcraiova