loader
Foto

TVR Craiova: Școală online până la sfârșitul anului | VIDEO

Școala online se prelungește până la vacanța de iarnă. Asta a decis ieri Comitetul Național pentru Situații de Urgență, la propunerea Ministerului Educației.

 

Elevii vor intră în vacanța de iarnă pe 23 decembrie și vor reîncepe cursurile pe 10 Ianuarie. Situația epidemiologică la nivel național continuă să pună presiune pe sistemul medical.

Este motivul pentru care Ministerul Educației a cerut prelungirea activităţilor didactice în sistem online, pentru perioada 9-23 decembrie. Sistemul are și contestatari pentru că nu toți copii au parte de aceleași condiții de învățare.

Totuși, autoritățile spun că aproximativ 4.000 de tablete au ajuns până acum la elevii doljeni care nu puteau participa până acum la orele online. 8.684 de tablete vor ajunge la elevii din Dolj care nu își permit astfel de dispozitive.

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Dolj spune că majoritatea tabletelor distribuite până acum au fost dirijate către mediul rural pentru că acolo sunt cele mai mari probleme în privința accesului la cursurile online.

22:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

( reluare) (Reluare)

22:30 Lumea de aproape (R)

( reluare) (Reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova