TVR Craiova: Școală online până la sfârșitul anului | VIDEO
miercuri, 09 decembrie 2020
Școala online se prelungește până la vacanța de iarnă. Asta a decis ieri Comitetul Național pentru Situații de Urgență, la propunerea Ministerului Educației.
craiova

Elevii vor intră în vacanța de iarnă pe 23 decembrie și vor reîncepe cursurile pe 10 Ianuarie. Situația epidemiologică la nivel național continuă să pună presiune pe sistemul medical.

Este motivul pentru care Ministerul Educației a cerut prelungirea activităţilor didactice în sistem online, pentru perioada 9-23 decembrie. Sistemul are și contestatari pentru că nu toți copii au parte de aceleași condiții de învățare.

Totuși, autoritățile spun că aproximativ 4.000 de tablete au ajuns până acum la elevii doljeni care nu puteau participa până acum la orele online. 8.684 de tablete vor ajunge la elevii din Dolj care nu își permit astfel de dispozitive.

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Dolj spune că majoritatea tabletelor distribuite până acum au fost dirijate către mediul rural pentru că acolo sunt cele mai mari probleme în privința accesului la cursurile online.