loader
Foto

Galerie foto

Spirit şi credință: Despre echilibru într-o lume a dezechilibrelor

Începem o nouă serie a emisiunii “Spirit şi Credinţă” într-o casă nouă şi cu noutăţi pentru telespectatori. În cadrul primei ediţii din acest sezon vom vorbi depre modernism şi echilibru.

 

Oamenii rostesc foarte des cuvintele: repede, acum, imediat, pentru că, pe termen scurt, îşi propun deziderate şi ţeluri prea mari. Deşi trăim într-o lume a dezechilibrelor, întotdeauna, căutăm să avem clipele noastre de linişte şi de pace interioară.

Viaţa noastră este ca o clepsidră şi fiecare fir de nisip reprezintă o zi, o grijă, o problemă pe care noi trebuie să o rezolvăm. Prin această clepsidră niciodată nu curg mai multe bobiţe de nisip. Acesta este un exemplu bun pentru fiecare dintre noi.

Atunci când ne începem ziua ar trebui să aşezăm priorităţile vieţii începând cu prima, a doua şi apoi a treia. Avem tendinţa de a ne rezolva problemele într-un termen foarte scurt şi, de fapt, a nu rezolva, cu consistenţă, aproape nimic.

Moderatorul emisiunii, părintele Adrian Stănulică împreună cu invitaţii săi: Iulia Negrea, şef Biroul de Imagine al Filarmonicii Oltenia, Craiova şi părintele Florin Iliescu, profesor de religie şi preot la Biserica "Înălţarea Domnului" din Craiova, vor dezvolta un dialog din care telespectatorii emisiunii Spirit şi Credinţă să înţeleagă sau să extragă teme de gândire despre cum să-şi găsească liniştea în această lume în derivă.

Sâmbătă,02 noiembrie 2013, ora: 10.00
MODERATOR: preot - ADRIAN STĂNULICĂ

8:00 Spirit și credință

(reluare)

9:00 Memoria locului

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova