loader
Foto

Galerie foto

Satul:problemele fermierilor la sfârșit de toamnă

Duminică, 03 noiembrie de la ora 16:00, pe TVR 3 discutăm despre problemele fermierilor la sfârșit de toamnă într-o nouă ediție a emisiunii “Satul”.

 

VIAȚA LA ȚARĂ

Însămânțările de toamnă au ajuns final. Deși vremea i-a mai încurcat puțin, lucrările se află în grafic. Președintele APA OLT, Ilie Popescu, crede că lucrurile ar merge mult mai bine dacă fermierii ar ști pe ce sprijin se pot baza la începutul anului agricol și dacă acesta ar veni la timp.

Micul fermier se descurcă și el cum poate! Pregătirea terenului, sămânța și punerea ei sub brazdă sunt adaptate posibilităților și mai puțin tehnologiei.

Pe finalul emisiunii aflăm mai multe detalii despre Casa de Cultură "Tudor Gheorghe" din Izbiceni, Olt. Cum a ajuns maestrul să aibă un lăcaș de cultură aici și nu în altă parte, vom afla de la primarul comunei, Mircea Velica.

 

11:30 România în bucate

12:00 Cântec și poveste

(reluare)
 
Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv”  | VIDEO

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv” | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Luni, 22 aprilie, de la ora 16:00, în direct la TVR Craiova, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Prim-Plan Obiectiv”.

„Lumea de aproape”: Pentru Gheorghe Roșoga viața a fost și este un cântec

O nouă ediție „Lumea de aproape” este difuzată luni, 22 aprilie, de la ora 17:30, la TVR Craiova

Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

 

#tvrcraiova