loader
Foto

Galerie foto

RockFest Transalpina în direct la TVR Craiova și TVR 3

Vineri, 27 iulie şi sâmbătă, 28 iulie de la ora 20.00, în direct din stațiunea Rânca, Gorj, urmăriți cel mai mare festival de rock al momentului organizat într-o zonă montană. Este singurul festival de acest tip care are loc la nivel naţional.

 

Ajuns la cea de-a doua ediţie, Rockfest Transalpina reuneşte în zona Rânca unele dintre cele mai bune trupe rock din ţară. Festivalul are loc în zilele de 27 şi 28 iulie.

Va fi vorba de un concert-maraton care va debuta pe 27 iulie, la ora 18.00 şi se va încheia cu mult după miezul nopţii, pe 28 iulie.

(w500) RockFest -

La fel ca anul trecut, sunt așteptați mii de turiști la cea de-a doua ediție a festivalului Rockfest Transalpina 2018.

În prima zi vor concerta pe scenă: Ovidiu Anton, Bucovina, Celelalte Cuvinte şi renumita trupă Iris, iar pe 28 iulie vor cânta Ember Fire, Scarlet Aura, Bucium, Dave Evans & The Rock.

Urmăriți RockFest Transalpina 2018, în direct la TVR Craiova, TVR 3 și TVR HD, vineri și sâmbătă începând cu orele 20:00.

 

12:00 România în bucate

(reluare)

12:30 Sărbătoare la zi mare

(reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, am urmărit o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova