loader
Foto

Galerie foto

Regional cafe la Craiova

Miercuri, 05 martie, începând cu ora 7:00, vă invităm la o ediție deosebită a emisiunii matinale "Regional Cafe", alături de moderatorii Alina Șerban și Marian Politic, în direct pe TVR Craiova și TVR 3.

 

ALINA ŞERBAN
MARIAN POLITIC
REGIONAL CAFE

UPDATE: Această ediție este disponibilă online pe TVR+

O vom felicita pe Dora Mustățea - medaliata cu aur la Campionatul Național de Box Feminin de la Bistrița Năsăud, dar și pe antrenorul sau, Ion Dragomir. Despre îmbogățirea tezaurului Muzeului Olteniei Craiova ne va vorbi Florin Ridiche.

Vlad Drăgulescu - președintele Asociației Craiova Capitală Culturală Europeană ne va prezenta un nou proeict iar Petrică Matu Stoian va oferi câteva mărtișoare muzicale mai ales telespectatoarelor noastre.

Așadar, nu ratați ediția de miercuri a matinalului, realizată de echipa TVR Craiova! Puteți câștiga și cărțile oferite de librărie.net dacă sunați la numărul de telefon: 0251.50.61.61.

10:30 Educați 9 (R)

( reluare ) (Reluare)

11:30 România în bucate

 
 „Lumea de aproape”: Centrul Sfânta Maria din Craiova | VIDEO

Un nou reportaj „Lumea de aproape” a fost difuzat luni, 15 aprilie, de la ora 17.30 pe TVR Craiova.

„Faptele bune sunt lumină” | VIDEO

„Faptele bune sunt lumină” | VIDEO

publicat: luni, 15 aprilie 2024

Apăsaţi de singurătate, de grija zilei de mâine şi bolnavi. Vorbim despre bătrânii care duc o luptă pentru existenţă zi de zi. „Faptele bune ...

Prim-Plan Obiectiv, cu Simona Ștefania Mușuroi

Prim-Plan Obiectiv, cu Simona Ștefania Mușuroi

publicat: luni, 15 aprilie 2024

Luni, 15 aprilie, la ora 16:00, vă așteptăm cu o nouă ediție a emisiunii "Prim-Plan Obiectiv", moderată de Simona Ștefania Mușuroi.

 

#tvrcraiova