loader
Foto

Galerie foto

Regional Cafe în Oltenia

Miercuri, 04 iunie, de la ora 07:00, vă dăm deșteptarea, în direct, din Oltenia. Echipa matinală de la Craiova, Alina Șerban și Marian Politic, vă invită la o nouă ediție a emisiunii Regional Cafe.

 

ALINA ŞERBAN
MARIAN POLITIC
REGIONAL CAFE

UPDATE: Această ediţie este disponibilă online pe TVR+

Dis-de-dimineață, de la ora 7:00, vă așteptăm la o cafea, în direct la TVR Craiova, TVR3, dar și on-line pe www.tvrplus.ro.

Invitații ediției sunt: Irina Gruia - psihoterapeut, Alina Cojocaru - jurnalist TV (s) TVR Craiova și preot Adrian Stanulica - președintele Asociației "Vasiliada" din Craiova. În finalul ediției revin cei de la Studioul Armin House Production, cu vești extraordinare.

Premiile odferite de librărie.net le puteți câștiga dacă sunați la numărul de telefon.: 0251.50.61.61.

10:30 Lada de zestre

12:00 România în bucate

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova