loader
Foto

Regional cafe din studioul TVR Craiova

Echipa matinală a studioului teritorial TVR Craiova, Alina și Marian, au fost din nou gazdele voastre miercuri, 26 februarie, de la ora 07:00 într-o nouă ediție Regional Cafe difuzată atât pe TVR Craiova, cât și pe TVR3.

 

ALINA ŞERBAN
MARIAN POLITIC
REGIONAL CAFE

UPDATE: Această ediție este disponibilă online pe TVR+

Sportivii medaliați cu aur la Campionatul Național de Wushu ne vor face o demonstrație în direct, alături de antrenorul lor , dl. Silviu Obeanu.

Caravana Gaudeamus își deschide porțile mâine. Despre acest subiect ne vor vorbi invitații noștri: Alexandru Mogoșanu - director Radio România Oltenia Craiova și Vladimir Epstein - director Caravana Gaudeamus.

În final, Roberta Crintea, solista Ansamblului Folcloric Doina Gorjului ne va cânta, în premieră, melodii de pe ultimul său CD, "Te-am ales din lumea toată".

Puteți câștiga cărți oferite de librărie.net, dar și o invitație la Spectacolul "Mândru-i plaiul oltenesc" al Ansamblului Folcloric "Maria Tănase" din Craiova, dacă sunați la numărul de telefon: 0251.50.61.61.

Nu ratați această ediție difuzată pe TVR Craiova și TVR 3 dar și online pe www.tvrplus.ro

 

20:00 Serial românesc (R)

: ”Toate pânzele sus”- ep.3 (Reluare)

21:00 Cântec și poveste

 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv”  | VIDEO

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv” | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Luni, 22 aprilie, de la ora 16:00, în direct la TVR Craiova, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Prim-Plan Obiectiv”.

„Lumea de aproape”: Pentru Gheorghe Roșoga viața a fost și este un cântec

O nouă ediție „Lumea de aproape” a fost difuzată luni, 22 aprilie, de la ora 17:30, la TVR Craiova

 

#tvrcraiova