loader
Foto

Galerie foto

Regional Café în Oltenia

Alină Șerban și Marian Politic va așteaptă miercuri, 19 februarie, în direct, la TVR Craiova, de la ora 7:00, la o nouă ediție a emisiunii matinale, "Regional Cafe", transmisă și pe TVR 3.

 

ALINA ŞERBAN
MARIAN POLITIC
REGIONAL CAFE

UPDATE: Această ediție este disponibilă online pe TVR+

Pornim pe urmele lui Constantin Brâncuși împreună cu scriitorul Tudor Nedelcea, ne pregătim de Foto Shooting Days alături de invitații noștri, Daniel Faluyegi și Loredana Gaju, iar în final vă propunem muzică live alături de Trupa 7 Fix din Craiova.

Vă așteptăm apelurile la numărul de telefon: 0251.50.61.61 pentru a câștiga premiile oferite de librărie.net. Și nu uitați de concursul declarațiilor de dragoste.

18:30 Cultart

(reluare)

19:30 Toți împreună

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova