loader
Foto

Profesor craiovean, în top mondial | VIDEO

Un profesor de matematică din cadrul Universității din Craiova face parte dintre cei mai buni matematicieni ai lumii.

 

Este vorba despre prof. univ. Vicențiu Rădulescu de la Departamentul de Matematică, Facultatea de Ştiinţe.  

Agenția internațională Clarivate Analytics, lider global recunoscut în întreaga lume pentru furnizarea de informații și analize de încredere pentru a accelera ritmul inovației, identifică în fiecare an pe cei mai influenți cercetători din lume.



În domeniul Matematică în această listă sunt incluși 70 de cercetători de pe toate continentele. Printre aceștia se află şi prof. univ. Vicențiu Rădulescu de la Departamentul de Matematică al Facultății de Ştiinţe de la Universitatea din Craiova.

Articolele şi cărțile profesorului Vicențiu Rădulescu sunt citate de 11.000 de ori de peste 2.200 de cercetători. Care sunt secretele reușitei aflați într-un reportaj ce va fi difuzat de TVR Craiova în cadrul jurnalului regional în perioada sărbătorilor de iarnă.

15:30 Cap de afiș (R)

( reluare) (Reluare)

16:30 Memoria locului (R)

( reluare) (Reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, am urmărit o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova