loader
Foto

Galerie foto

Prima excursie a veteranilor munților în anul 2016

Duminică 7 februarie, de la ora 18:30, ați fost invitați la o nouă excursie de poveste alături de membrii Asociației Veteranmont România în cadrul emisiunii "La pas prin Oltenia" pe TVR3.

 

Roxana Mihai
La pas prin Oltenia

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Bine v-am găsit turiști de pretutindeni! Pregătiți-vă pentru o excursie de poveste alături de membrii Asociației Veteranmont România! La începutul acestui an au ajuns tocmai în județul Hunedoara.

Timp de trei zile i-am însoțit pe Valea Jiului, unde am ajuns până sus la Shiturile Locurele şi Poiana Pustnicului, ce aparțin de Sfânta Mănăstire Lainici, dar și la staţiunea turistică Straja, în inima Munţilor Vâlcan.

În tot acest timp picioruşele nu ne-au stat locului și, astfel, am avut timp să-i cunoaștem îndeaproape pe membrii Veteranmont România.

4:30 Cap de afiș

(reluare)

5:30 România în bucate

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova