loader
Foto

Galerie foto

Perspective ale învățământului teologic

În cadrul ediției de sâmbătă, 21 iunie, a emisiunii "Spirit și Credință", am vorbit despre învățământul teologic universitar.

 

Spirit și credință

Ediţia este disponibilă pe TVR+

Subiectul nostru a venit în contextul apropierii admiterilor la facultate dar și datorită protocolului de colaborare încheiat între Patriarhia Română și Ministerul Educației.

Care sunt perspectivele acestui tip de învățământ și care este profilul tinerilor care aleg să urmeze învățământul teologi univeristar sunt doar câteva dintre întrebările la care au răspuns invitații acestei ediții.

În platoul emisiunii Spirit și Credință, alături de părintele Adrian Stănulică, moderatorul emisiunii, au fost prezenți doi preoți care își dedică timpul și activitatea formării studenților teologi ca viitori preoți, dascăli de religie sau ca viitori lucrători în domeniul restaurării artei bisericești.

Este vorba despre pr. conf. univ. dr. PICU OCOLEANU, cadru didactic în cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă din Craiova și despre pr. lect. univ. dr. ADRIAN IVAN, director al Departamentului de Teologie din cadrul Facultății de Teologie din Craiova.

Emisiunea poate fi urmărită sâmbătă, 21 iunie, de la ora 07:30, la TVR3 dar și online pe TVR+.

21:00 Cântec și poveste

22:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

( reluare) (Reluare)
 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova