loader
Foto

Galerie foto

Open Air Blues Festival la TVR Craiova

Brezoi, un mic oraş din judeţul Vâlcea, a devenit pentru trei zile capitala blues-ului românesc. Prima ediţie a Open Air Blues Festival a pornit în forţă cu cele mai mari nume din lumea muzicii blues, jazz, rock sau fusion.

 

ALINA ŞERBAN

Unii dintre cei mai valoroşi muzicieni din România au venit să spună o poveste ce a început a se scrie în Statele Unite ale Americii şi a cucerit lumea întreagă. Povestea blues-ului.

Imensul talent al artiştilor ce au urcat pe scenă, plăcerea şi pasiunea de a cânta, improvizaţiile şi fuziunea genurilor muzicale, fac din Open Air Blues Festival un eveniment ce pune încă de la prima ediţie oraşul Brezoi pe harta festivalurilor importante din Romnânia.

Pe 15 august, la TVR Craiova, de 17.30 la 18.30 si de la 19.00 la 20.00, îi veţi vedea pe Călin Cyfer Band şi Blues Progression. În curând, Nightlosers.

9:30 Satul meu

(reluare)

10:30 Lada de zestre

 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, am urmărit o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova