loader
Foto

"La pas prin Oltenia": traseu turistic până la Vârful Cozia

Duminică, 29 noiembrie, de la ora 18:30 la TVR3 am pornit alături de Roxana Mihai pe traseul turistic: Mănăstirea Stânişoara (720m) - Muchia Vlădesei - Durduc (1568m) - Vârful Cozia (1668m).

 

Roxana Mihai
La pas prin Oltenia

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Deasupra unuia dintre cele mai circulate tronsoane rutiere din România, DN 7 - Valea Oltului, se înalță un munte maiestuos, Cozia.

Îmbrăcat într-un costum de păduri, cu butoniere de stânci și tivuri de pajiști, este un munte abordabil. Nu te atrage neapărat cu trasee extraordinar de frumoase, dar te cucerește prin priveliștile pe care ți le deschide în toate zările. Făgărașii în spate, Munții Căpățânii în umbra Parângului, culmi muntoase mai mult sau mai puțin cunoscute, mai mult sau mai puțin apropiate, stațiunile vâlcene Călimănești și Căciulata, sate cuibărite la călcâiele defileului și însăși Valea Oltului, cu râul dansând pe lângă mașini, practic sub picioarele tale.

18:30 Memoria locului

(reluare)

19:00 Sport maxim

 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova