loader
Foto

Galerie foto

La pas prin Oltenia pe Valea Latoriței

Marți, 28 ianuarie, de la ora 19:30, pe TVR 3, am pornit din nou, alături de Roxana Mihai, "La pas prin Oltenia". De această dată, am vizitat Valea Latoriței pană la Lacul Petrimanu.

 

Roxana Mihai
La pas prin Oltenia

Ediția din 28 ianuarie este disponibilă online pe TVR+

Cea mai mare bucurie pentru noi, turiştii, este atunci când se apropie weekend-ul. Asta pentru că deabia aşteptăm să pornim, la pas, prin ţărişoara noastră dragă şi frumoasă.

Şi iată că a venit momentul să vă dezvălui care a fost ultimul traseu pe care l-am străbătut.

Cu toţii am auzit de Valea Oltului, a Lotrului sau de Defileul Jiului, în schimb, de Valea Latoriței  – mai puţini, din păcate, asta pentru că zona nu este promovată. Aşa că astăzi ne-am propus să vă facem cunoscut acest loc aparte, această încântătoare manifestare a naturii.

Punctul final al călătoriei noastre va fi Lacul Petrimanu.

14:00 Caravana TVR 3

(reluare )

15:30 Cap de afiș (R)

( reluare) (Reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova