loader
Foto

Galerie foto

La pas prin Oltenia pe traseul turistic: Schitul Ciocanul - Câmpulung Muscel

Iubesc zona Argeșului, chiar dacă nu se află în Oltenia. Nu știu, mă atrage ca un magnet și nu ratez nicio ocazie să sar în mașină și să aleg ca destinație Câmpulung Muscel și împrejurimile sale. Sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 10:00, la TVR 3.

 

Roxana Mihai
La pas prin Oltenia

Cred că unul dintre  cele mai importante lucruri, atunci când mergi într-o tură pe munte, e să fii însoțit de oameni care știu ce fac, ce au de făcut, preferabil cu experiență în astfel de aventuri.

Cine ar fi fost mai potrivit, când vine vorba de zona Muscelului, dacă nu Nea Puiu, Alexandru Holboșan, care timp de 20 de ani a fost șeful formației Salvamont Câmpulung Muscel.

Tura noastră a început din comuna Bughea de Jos din județul Argeș, iar de aici am urcat pe un drum forestier care, după 3 km și jumătate ne-a dus în incinta Schitului Ciocanu, în mijlocul pădurii.

La câteva sute de metri de suiş, printr-o zonă de pădure deasă, se poate ajunge la Râpa Şoimului sau Râpa Fetii, un hău de vreo 40 de metri ai pereţilor de lut roşu aflat acolo. Probabil, una dintre cele mai impresionante imagini pe care o poţi vedea în zona Câmpulung Muscel. Ultima oprire, a drumeției noastre o vom face pe Dealul Mățău, considerat cel mai înalt deal din țara noastră, 1017 m.

20:00 Serial românesc (R)

: ”Mușatinii”- ep.6 (Reluare)

21:00 Cântec și poveste

 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova