loader
Foto

Galerie foto

La pas prin Oltenia - Geoparcul Platoul Mehedinți

Sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 10:00, la TVR 3, am pornit spre Geoparcul Platoul Mehedinţi.

 

Roxana Mihai
La pas prin Oltenia

De mai bine de 9 ani vă demonstrăm că Oltenia are cu adevărat peisaje minunate. De această dată ne-am îndreptat pașii spre alte meleaguri frumoase, Geoparcul Platoul Mehedinți.

La poalele Munților Mehedinți se înșiră o mulțime de sate vechi, mici, ascunse sub dealuri, pe văi înguste și nebănuite. Departe de drumurile mari, de civilizație sau de confort, își duc aici viața destul de aspră comunități de oameni ai pământului. Pe picioare de plai, prin păduri, potecile ce pleacă din aceste sate duc către munți și mai departe, către Valea Cernei și înălțimile pastorale ale Godeanului.

Traseul nostru pornește din Cireșu, locul de întâlnire cu ghidul nostru, Valentin Jujea, membru în Serviciul Salvamont Mehedinți și Caraș Severin și Geoparcul Platoul Mehedinți. Ținta noastră este Ciolanu Mare și Crucea Gornățenilor, iar de aici, vom ajunge, cu mașina, la Balta Cerbului și Șaua Padina.

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 
Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv”  | VIDEO

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv” | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Luni, 22 aprilie, de la ora 16:00, în direct la TVR Craiova, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Prim-Plan Obiectiv”.

„Lumea de aproape”: Pentru Gheorghe Roșoga viața a fost și este un cântec

O nouă ediție „Lumea de aproape” este difuzată luni, 22 aprilie, de la ora 17:30, la TVR Craiova

Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

 

#tvrcraiova