loader
Foto

Galerie foto

La pas prin Oltenia, excursie Veteramont partea a III-a

Bine v-am găsit turiști de pretutindeni! Suntem în a treia zi a excursiei noastre alături de veteranii munților și vom face, împreună cu dumneavoastă, un mic popas, pe Valea Jiului, la Peștera Bolii.

 

Roxana Mihai
La pas prin Oltenia

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În ediția de duminică, 29 martie, a emisiunii "La pas prin Oltenia" veți avea ocazia, așa cum v-am promis, să-i cunoașteți mai îndeaproape pe acești oameni cu totul deosebiți, care știu să-și aprecieze țara și, prin fiecare acțiune în parte, își doresc să descopere toate acele locuri frumoase care o fac atât de minunată.

După ce am simțit fiecare strop de ploaie pe pielea noastră atunci când am mers prin satele din Ținutul Pădurenilor și după ce am vizitat Furnalul de la Govăjdia și Castelul Hunedoarei, unul dintre cele mai importante monumente de arhitectură gotică din România, acum am făcut un mic popas, pe Valea Jiului. Vom descoperi un loc de poveste: Peștera Bolii.

Urmăriți această ediție în premieră la TVR3, duminică 29 martie, de la ora 18:30.

***

La pas prin Oltenia poate fi urmărită și pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


9:30 Satul meu

(reluare)

10:30 Lada de zestre

 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, am urmărit o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova