loader
Foto

Galerie foto

La pas prin Oltenia: escaladă și mountain-bike pe Cheile Sohodolului

Joi, 22 octombrie, de la ora 21:00, pe TVR Craiova și duminică, 25 octombrie, pe TVR 3, la ora 18:30 v-am invitat pe cheile Sohodolului într-o nouă ediție a emisiunii "La pas prin Oltenia"

 

Roxana Mihai
La pas prin Oltenia

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Gorjul, pământ binecuvântat de Dumnezeu. Natura, oamenii și istoria fac din județul Gorj unul din locurile unde neapărat trebuie să ajungi. În zona de munte există, pentru amatorii de drumeții, numeroase trasee turistice, marcate, semnalizate și întreținute corespunzător.

Premiat ca fiind cel mai atractiv program turistic din Romania la Târgul Național de Turism, "România Gorj Adventure" oferă turistului interesat experiențe unice și pline de adrenalină. De la alpinism și escaladă la rafting, caiac și body rafting, canioningși coborâre pe cascade, ski alpin și schi randonne, rapel și tiroliană, speologie în peșteri și avene, cicloturism și mountainbike, zbor liber cu parapantași deltaplanul, iubitorul de turism, sport și natură  descoperă aici locul ideal de practicare a acestor activități.

De această dată, alături de prietenii noştri de la Salvamont Gorj am ajuns pe Cheile Olteţului cu ajutorul atv-ului şi cuv-ului. Aici am întâlnit câţiva pasionaţi de  escaladă din Anglia şi Austria, care s-au îndrăgostit de traseele de căţărare existente pe aceste chei.

14:00 Caravana TVR 3

(reluare )

15:30 Cap de afiș (R)

( reluare) (Reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova