loader
Foto

Galerie foto

La pas prin Oltenia, "Drumeție în șaua cailor"

În prima zi a anului, i-am invitat pe pasionații de echitație și iubitorii de cai și natură, la o drumeție în șaua cailor. Am mers "La pas prin Oltenia", duminică 01 ianuarie, de la ora 14:00 la TVR3.

 

Roxana Mihai
La pas prin Oltenia

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În satul Bobicești, din județul Olt, există o gospodărie cu 10 cai, întotdeauna pregătiţii pentru călărie de agrement și mai ales pentru plimbări călare sau la trăsură, dar și o duzină de căței, prietenoși și mereu bucuroși să se joace cu copiii.

Proprietarul fermei, un „Om devenit Haiduc”, sătul de aglomerația urbană s-a retras la sat, unde şi-a construit un conac "departe" de lume. De câteva luni oferă inițiere în călărie, drumeție în șaua cailor, plimbări cu trăsura, chiar și începătorii sunt bineveniți, fiind surprinși de cât de repede sunt adoptați de către herghelia pe care o deține.

Vom parcurge un traseu interesant, presărat cu povești, unde nu este necesar să ai multă experiență în călărie, doar capacitatea de a comunica cu calul și de a încerca să îl înțelegi.

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova