loader
Foto

Galerie foto

"La pas prin Oltenia", Curmătura Vidruţei

Marți, 04 februarie, de la ora 19:30 pe TVR3 și duminică, 09 februarie, de la ora 12:00 la TVR Craiova, vom străbate din nou Oltenia, la pas, prin Curmătura Vidruței din Județul Vâlcea.

 

Roxana Mihai
La pas prin Oltenia

UPDATE: Această ediție este disponibilă online pe TVR+

Aflată într-o pitorească zonă montană, între versanţi acoperiţi cu păduri de conifere, Curmătura Vidruţei se remarcă prin priveliştea deosebită.

Cei care se încumetă să parcurgă suişul drumurilor de căruţă sau a potecilor ce pornesc din Curmătură au parte, cu adevărat, de aventură.

Este iarnă în toată regula şi, împreună cu prietenii de la Salvamont Vâlcea, ne îndreptăm spre vârful Fratoşteanu. Aici, vom vedea ce înseamnă să practici schiul de tură.

20:00 Serial românesc (R)

: ”Fram, ursul polar”- ep.8 (Reluare)

21:00 Cântec și poveste

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova