loader
Foto

Ediţie specială Regional Café dedicată Festivalului “Maria Tănase”

După cum v-am obișnuit în fiecare miercuri vă spunem bună dimineața din Oltenia la Regional Café alături de Alina și Marian.

 

MARIAN POLITIC
ALINA ŞERBAN

Săptămâna aceasta vom avea o ediție special a matinalului, care pe lângă rubricile cu care v-am obișnuit, vă va prezenta povestea câtorva oameni ale căror nume vor rămâne mereu legate de Festivalul-Concurs “Maria Tănase”.

Începând cu ora 8.30 va invităm să urmăriţi povestea lui Elize Stan, organizatoarea celei de- a XXIX - a ediţii a Festivalului Concurs Naţional al Interpreţilor Cântecului Popular Românesc “Maria Tănase”.

Maria -Casandra Hausi - câştigator al marelui Premiu şi Trofeu în anul 2009 şi Constantin Dodo Lătăreţu câştigător al marelui Premiu şi Trofeu în anul 1999, vor interpreta melodii din folclorul tradiţional românesc.

Pentru telespectatoii TVR Craiova, dar şi pentru tot publicul care poate accesa tvrplus.ro - secţiunea Live Craiova, începând cu ora 9.00, Doru Ciolacu va pregăti o nouă surpriză culinară delicioasă, la rubrica “Reţeta săptămânii”, iar în finalul emisiunii Sebastian Teodorescu ne va vorbi despre un târg de mobilă care vine cu oferte tentante şi multe reduceri pentru toţi craiovenii.

Aşadar, o ediţie a emisiunii “Regional café” plină de informaţii, noutăţi, dar şi voie bună, pe care nu trebuie să o rataţi!

 

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova