loader
Foto

Galerie foto

Drumeție pe munte în șaua cailor

Duminică, 25 ianuarie, de la ora 18:30, la TVR 3, v-am invitat la o drumeţie în şaua cailor, pe munţii Olteniei, în cadrul unei noi ediţii a emisiunii "La pas prin, Oltenia".

 

Roxana Mihai
La pas prin Oltenia

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Bine v-am găsit turişti de pretutindeni!

Am intrat în noul an cu următorul gând. Acela de a vă surprinde și mai mult, de a vă arăta că Oltenia este cu adevărat fermecătoare. Sunt o mulțime de lucruri pe care le puteți face pe aceste meleaguri, iar la unele, cu siguranță, nici nu v-ați gândit. Nu-inimic, de asta mă ocup eu.

Nici nu a început bine anul că deja aveam în plan să fac o nouă excursie.De acestă dată, mașina ne-a purtat până în judeţul Argeş, în localitatea Nămăeşti. Am mai fost aici, dar nu mi-am imaginat că pot face şi un altfel de drumeție, chiar dacă nu am experiența necesară.

Ca să nu o mai iau pe ocolite, voi trece direct la subiect. De mică am îndrăgit caii, dar niciodată nu am avut ocazia să încalec vreunul. Aveam o oarecare teamă, recunosc. Dar astăzi, datorită unui om extraordinar, Dan Moșescu, care mi-a dat încredere în mine, dar mai ales în aceste ființe dragi, care sunt un exemplu de prietenie și loialitate, am avut curaj să urc pentru prima oară pe cal. Și nu doar atât. Am ajuns sus pe munte, la altitudinea de 1500 m în șaua Stelei, o iapă de o blândețe rară, pe care am îndrăgit-o încă de la prima vedere.

Cum a fost excursia noastră și până unde am ajuns? Veți vedea în cadrul ediției de duminică, 25 ianuarie, la ora 18:30, pe TVR3.

1:00 Cântec și poveste

(reluare)

2:00 Lada de zestre

(reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova