loader
Foto

Două ediții speciale Regional Cafe la Craiova

Miercuri şi joi, la Regional Cafe la TVR Craiova îi veţi cunoaşte pe câştigătorii festivalului Maria Tănase şi veţi afla detalii despre proiectul Craiova, Capitală Culturală Europeană în 2021.

 

ALINA ŞERBAN
MARIAN POLITIC
BUNĂ DIMINEAŢA, OLTENIA!

Ediția de miercuri, 23 octombrie 2013, a emisiunii matinale Regional Cafe este dedicată în exclusivitate Festivalului Concurs Național Maria Tănase.

Așa că telespectatorii o pot cunoaște mai bine pe Zorina Chelu-Bălan, câștigătoarea Marelui Premiu și Trofeului Festivalului din Dolj, Liviu Olteanu, tot din Dolj, care a obținut Premiul I la secția soliști vocali, dar și pe Amelia Etegan, directorul festivalului, care vine cu impresiile și detaliile de după festival.

Joi dimineața moderatorii Alina Șerban și Marian Politic ajung din nou în casele dumneavoastră începând cu ora 7, tot la Regional Cafe.

Ediția aceasta este dedicată în totalitate altor două evenimente legate de proiectul Craiova, Capitală Culturală Europeană în 2021: sâmbătă seară Festivalul Haiducilor - Iancu Jianu, iar duminică seară un concert extraordinar PHOENIX.

Detalii inedite veți afla de la invitații ediției: Dan Motanu, regizorul festivalului, Vlad Mirita, care-l va interpreta pe generalul Magheru, Gabriel Duțu, care îl joacă pe  Anghel Șapte Cai și Vasile Calofir - în rolul lui Tudor Vladimirescu.

Nicu Covaci va fi și el prezent în emisiune cu detalii despre concertul pe care trupa Phoenix îl va susţine pentru craioveni duminică. Toate aceastea, bineînțeles, alături de rubricile specifice emisiunii.

Vă așteptăm la două ediții deosebite și miercuri, și joi începând cu ora 7:00 pe TVR Craiova şi TVR3.

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 
„Actual regional”: Târgul de Paște

„Actual regional”: Târgul de Paște

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

În ediția de miercuri, 24 aprilie, a emisiuni „Actual regional”, vom dezbate în direct, alături de invitata noastră cele mai importante teme ce ...

„Cu cărțile pe față”: Festivalul Internațional Shakespeare Craiova | VIDEO

Ați aflat informații despre cea de-a XVI-a ediție a  Festivalul Internațional Shakespeare Craiova 2024 de la Emil Boroghină și Vlad Drăgulescu, ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvrcraiova