loader
Foto

Dă viață lemnului | VIDEO

Să dai chip copacilor sau să faci ca personajele din desene animate să prindă viață doar cu ajutorul unei drujbe. Este ceea ce reușește Gabriel Rizea de cinci ani de când a descoperit pasiunea... modelării lemnului.

 

În urmă cu cinci, Gabriel Rizea a dat munca de inginer silvic pe cea de sculptor cu drujba. Nu a avut un mentor, nici foarte multe materiale, ci doar o imensă dorință de a viața lemnului. Și chiar dacă este ca un părinte care nu poate să spună că iubește unul dintre copii mai mult decât pe ceilalți, am reușit să aflăm totuși ce lucrare îi este mai dragă artistului.

Talentul artistului Gabriel Rizea este cunoscut deja pe plan internațional, nu de puține ori, reviste de specialitate din întreaga lume i-au dedicat articole speciale despre operele lui. Dar recunoaște că nu este o muncă ușoară pe care să o faci până la adânci bătrâneți.

1:00 Cântec și poveste

(reluare)

2:00 Lada de zestre

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova