loader
Foto

Galerie foto

Concert de muzică folk cu Mădălina Amon

Vineri, 1 mai, de la ora 07:00 la TVR Craiova v-a invitat să urmăriţi concertul caritabil de muzică folk, intitulat "Daruri din inimă", dedicat  sprijinirii copiilor cu autism. Spectacolul a fost difuzat şi la TVR 3 duminică, 3 mai, de la ora 19:00.

 

"Daruri din inima" a ajuns la cea de a  treia ediție. Concertul caritabil de muzică folk a fost dedicat  sprijinirii copiilor cu autism și a adus  pe scena Filarmonicii Oltenia un exceptional spectacol cu zeci de chitare și un...violoncel!

Pe scenă Filarmonicii Oltenia din  Craiova au urcat alăƒturi de  Mădălina Amon și Mircea Suchici, Emeric Imre și Generația Folk.

Spectacolul va fi difuzat pe TVR3, duminică 03 mai, de la ora 19:00.

1:00 Cântec și poveste

(reluare)

2:00 Lada de zestre

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova