loader
Foto

Galerie foto

Colinde Ansamblul "Dor călător" - județul Dolj

Grupul vocal al Ansamblului Dor Călător din Craiova a plecat și în acest an la colindat. Vă inivtăm să îi urmăriți într-o ediție specială a emisiunii "La pas prin Oltenia", sâmbătă 23 decembrie, de la ora 10:00, la TVR 3.

 

Roxana Mihai
La pas prin Oltenia

În Oltenia, tradițiile de iarnă și-au păstrat cu adevărat farmecul și importanța. Colindele, copiii cu puritatea lor, datinile străbune, bradul de Crăciun, toate ne îndeamnă să fim mai buni, mai frumoși în gândire și mai curați la suflet.

Colindele care se cântă în această perioadă, vestind bucuria Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, sunt, în egală măsură, prilejuri minunate de-a uni rugăciunea cu milostenia şi cântarea cu bucuria. În zona Doljului, există obiceiuri inedite, care încă se mai păstrează în mediul rural și nu numai.

Grupul vocal al Ansamblului Dor Călător din Craiova a plecat și în acest an la colindat.

18:30 Memoria locului

(reluare)

19:00 Actual Regional (R)

(Reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova