loader
Foto

Galerie foto

“Buna dimineața, Oltenia!”, marți 03 iunie 2014

Marți dimineață, de la ora 7, vă așteptăm, în direct, la TVR Craiova, dar și on-line pe www.tvrplus.ro, la o nouă ediție a emisiunii noastre matinale.

 

ALINA ŞERBAN
MARIAN POLITIC
BUNĂ DIMINEAŢA, OLTENIA!

Invitați în platoul TVR Craiova sunt: prof. univ. dr. Mihai Mocanu - manager al Proiectului PRAIS, Nicolae Cuta - președinte al Asociației CRONO, prof. univ. ing. Nicu Bîzdoacă impreununa cu studenții Dan Andrițoiu, Mihai Băluță și Lidia Băzăvan de la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din cadrul Universității din Craiova.

În finalul emisiunii Dana Lita - managerul Urban Kids ne va încânta cu micuții fashionisti, prezenți și duminică, la TVR Craiova, de Ziua Porților Deschise.

6:00 PRIM

-plan obiectiv (reluare) prima parte

7:00 Serial românesc (R)

: ”Fram, ursul polar”- ep. 8 (reluare) (Reluare)
 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova