loader
Foto

Activități pentru elevi și profesori în timpul vacanței de vara

Vineri, 11 august de la ora 18:00 în cadrul emisiunii Actual aflăm care sunt activitățile destinate atât elevilor cât și profesorilor în timpul vacanței de vara.

 

Roxana Mihai
Actual

PRIORITĂȚI ÎN CONSILIEREA ȘCOLARĂ - Vacanța elevilor nu înseamnă vacanță și pentru profesori, dimpotrivă. În tot acest timp, se desfășoară întâlniri de lucru și se realizează studii despre calitatea învățământului preuniversitar pentru a stabili prioritățile în educație pentru anul școlar viitor și măsuri concrete de intervenție acolo unde rezultatele școlare sunt sub așteptări.

TONOMATUL DE VACANȚĂ - Elevii de gimnaziu și preșcolarii desfășoară activități de dezvoltare personală și în timpul verii, în cadrul programului Tonomatul de vacanță la CJRAE Dolj (Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Dolj).

INVITAT: DOINA ALINA DASCĂLU - DIRECTOR CJRAE DOLJ

10:30 Actual Regional (R)

( reluare ) (Reluare)

11:30 România în bucate

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova