loader
Foto

Galerie foto

2 reportaje în premieră la "Reporter sud"

Luni, 01 decembrie, de la ora 19:30, la TVR Craiova, vă invităm să urmăriți o nouă edție, în premieră, a emisiunii "Reporter sud"

 

REPORTER SPECIAL

Într-o lume în care cei mai mulți copii își doresc tablete, telefoane sau jucării dintre cele mai sofisticate, e greu de crezut că mai există unii pentru care importantă e doar sănătatea.

Este și cazul a șase frați dintr-o comună gorjeana, crescuți cu greu doar de mamă și a căror unică dorință este să poată merge la școală.  Urmăriți un reportaj realizat de Bianca Petrică  într-o comună din Gorj.

Cel de-al doilea reportaj al acestei ediții este realizat de Mirela Giodea și este dedicat pictorului Grigore Popescu Muscel.

Pictură murală bisericească în frescă este o întreprindere dificilă, care presupune talent, exercițiu, rapiditate, cunostere profundă a iconografiei, multă putere de muncă.  Cu atât mai grea se dovedește o astfel de lucrare dacă este vorba despre un edificiu măreț  care însemnă și mii de metri pătrați de pictură.

O astfel de experiență  ne împărtășește  cea mai importantă figură a picturii bizantine ortodoxe, pictorul Grigore Popescu Muscel.

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova